België

Hotels

http://www.altembrouck.com/; reeds bezocht; zeer mooi hotel gelegen in onze prachtige Voerstreek, ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen. Honden mogen mee in het restaurant.

http://www.blanckthys.be/; reeds bezocht, ligt op 2 km van hotel Altembrouck (zie hierboven), eveneens een leuk hotelletje, gelegen in ’s Gravenvoeren, ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen. Honden mogen mee in het restaurant.

http://www.douanehof.net/

Huisjes

http://wheredogscomehome.eu; ons eigen vakantiehuisje aan de belgische kust!!! Op anderhalve kilometer van het hondenstrand vindt u Zina’s Place,  gezellig huisje voor 4 personen met omheinde tuin. Uiteraard honden zeer welkom!!!

http://www.lamesangebleue.be/: gezellig huisje voor 2-4 personen gelegen in Patignies (nabij Gedinne – Naamse Ardennen). Het huisje beschikt over alle modern comfort en over een volledig omheinde tuin met mooi zicht op een vallei. Wandelmogelijkheden vanuit het huisje.

https://carlapauwels.wixsite.com/vakantiehuis-bohan; honden gratis!

http://www.villavallee.nl/

http://www.lespattesroyales.be/

http://www.onze-blokhut.be/

http://www.ardennenverblijf.com/(max. 3 honden)

http://www.domaineduchien.be/chalet_spirit.htm: reeds bezocht; gezellige chalet voor 4 personen met leuke wandelmogelijkheden

http://www.gitetombeux.be/

http://www.gitedelaferme.be/index2.php?m=les_gites_de_la_ferme_nl-1-welkom

http://vakantieverhuringenardennen.jimdo.com/; 5 huisjes gelegen in Bohan en Membre sur Semois; honden gratis!

http://kenzassecondhome.jimdo.com/

http://hausvale.be/index.html

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/belgie/ardennen/heyd/huize-heyd-13465/

http://www.heyd.be/: 10 verschillende hondvriendelijke huizen in de ardennen

B&B

http://www.bbvisavis.be/: gezellige B&B, vriendelijke gastvrouw

Campings

http://www.campingduinzicht.be/;Camping Duinzicht in Bredene is erg hondvriendelijk. Er is een grote hondenweide vlak naast de kampeerplaatsen. Ligt op ongeveer 400m van strand en duinen, veel wandel- en fietsmogelijkheden . Restaurants en winkels in de buurt. Tram op 400m. Met de ACSI kaart sta je het ganse jaar (niet juli en augustus) voor 16€, honden gratis en geen beperking.